Wilt u hulp bij het klussen?

Dan brengen we u graag in contact met de klussendienst van Wij(k)werken SPT in de Vensterschool aan de Eikenlaan. De dienst komt tegen een kleine vergoeding graag helpen bij klusjes waar u tegen op ziet of niet aan toe komt. Ze hebben een busje ter beschikking waarmee men bijvoorbeeld grof vuil kan afvoeren.

Hoe werkt het?

De mannen van de klusdienst komen de klus altijd eerst beoordelen en maken daarna graag een afspraak. Paddepoel Energiek heeft al geïnformeerd en een zolderopruiming (vooral dus de ruimte leeghalen/ misschien ook wat zaken wegdoen - een beetje het 'verhuisachtige' werk ) past prima in het straatje van de klussendienst. Wat betreft het fijne opruimwerk; dat blijft het beste om zelf te doen. Ook radiatorfolie plakken, dat kunnen zij wel verzorgen.

Wat kost het?

Er wordt een tarief gehanteerd van 10 euro per uur en daarvoor komt de klussendienst meestal met twee man sterk bij u. Voor het afvoeren van grofvuil wordt een klein bedrag extra gevraagd.Wijkwerken is actief in Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk. Gevestigd aan Eikenlaan 288.

Contact

Informatie is op te vragen via wijkwerken: 06 10874361. Bereikbaar: maandag t/m vrijdag 9:00 uur tot 16:00 uur.