Uitnodiging focusgroepsessie

Aan de bewoners van Paddepoel

Kenniscentrum NoorderRuimte en Bewonersinitiatief Paddepoel Energiek nodigen bewoners van de wijk Paddepoel uit om deel te nemen aan een bijeenkomst waar we willen spreken over kansrijke opties om Paddepoel in 2035 energieneutraal te maken. Op dit moment werkt Paddepoel Energiek aan een verduurzamingscampagne voor huiseigenaren, drie kleine wijkwindmolens en steunt bewoners die willen aansluiten op het Warmtenet Noordwest.

Maar doen we wel genoeg? En zijn het wel de goede dingen? Hoe bereiken we meer bewoners? Wat zijn uw wensen en ideeën? Is energieneutraal op deze manier haalbaar?

Daarover willen we graag met u van gedachten wisselen op

dinsdag 4 juli van 16:00 – 19:00, soep en broodjes incl.
locatie: EnTranCe, Zernikelaan 17
Aanmelden is verplicht en kan tot en met 30 juni

We starten de sessie om 16:00 met een rondleiding over het terrein van EnTranCe, waar we o.a. kennismaken met innovatieve manieren van verwarmen (diverse soorten warmtepompen, brandstofcellen), de nieuwste types zonnecellen en nog veel meer. Om 17:00 start de focusgroepsessie.

De bijeenkomst vindt plaats in het kader van het RAAK-MKB onderzoek ‘Ruimte voor Nieuwe Energie’; een tweejarig onderzoek van het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen i.s.m. vier Noord-Nederlandse energiecoöperaties; Trynergie, NLD, Grunneger Power en Reggestroom.